Aangekomen!
Door: elzbethenlisetteinkenia
Blijf op de hoogte en volg Elzbeth & Lisette
13 Oktober 2010 | Kenia, Eldoret
We zijn ook al naar de markt geweest om inkopen te doen. Een hele belevenis op zich. Ik heb nog een beetje het idee dat ik bij iemand over zijn schouder aan het meekijken ben. Maar ik zit toch echt in Afrika!
Ik zit nu in de tuin op een boomstronkje dit verhaal te typen. Ik hoor een hoop krekels en vogels.
Liefs Lisette en Elzbeth
* Amy en Naomi ik heb de groeten aan Maggy gedaan. Ze was helemaal blij en vroeg hoe het met jullie was. Ze bidt voor jullie. Jullie krijgen een grote knuffel van haar.
** Het mooie foto/verhalen boek krijgt een ere plaats. Super om het lezen en te herlezen. Iedereen bedankt.
13 Oktober 2010 - 17:24
Lianne Van Den Brink:
Hoi Lisette,
Fijn dat jullie het ook zo naar je zin hebben in Kenia! Ik kan me heel goed voorstellen hoe vreem de eerste momenten zijn, alles is anders!
Ik wens jullie nog heel veel plezier en succes toe, geniet van het mooie land!
Groetjes, Lianne -
take care.
adios -
13 Oktober 2010 - 18:14
Ruben En Maria:
Goed om te horen dat je er veilig bent. Geniet ervan! -
13 Oktober 2010 - 18:57
Edi:
Ja ladies,
Het aventuur is begonnen. Ik heb sinds gisteren vanaf de berg van Brazilie naar jullie staan zwaaien, maar jullie zagen me niet. We ontmoeten komende weekend in Kenia en weekend daarop in Brasil??
Afgesproken
liefs -
13 Oktober 2010 - 18:58
Edi:
Het is trouwens hartstikke koud daar bij jullie. Worden jullie wel een btje bruin?? -
13 Oktober 2010 - 19:23
Johanna:
Gelukkig, veilig aangekomen!
Rust lekker uit de eerste paar daagjes, zodat jullie maandag lekker aan de slag kunnen!
Ik blijf jullie volgen!
Liefs,
Johanna -
13 Oktober 2010 - 19:24
Emma:
Wow het eerste bericht vanuit Kenia! Super leuk.. Fijn dat alles goed is gegaan. We mailen nog he Els! -
14 Oktober 2010 - 07:13
Pauline:
Dag schatjes!
Fijn om te horen dat jullie veilig zijn aangekomen! En wat heerlijk dat jullie daar in 't zonnetje zitten! Hier is 't bar koud!
Nou, heel veel succes en plezier met wat jullie allemaal te wachten staat de komende dagen!
En ik wacht met spanning op een volgend verslag!
Liefs! -
14 Oktober 2010 - 10:02
Jacco:
Dames, super dat jullie veilig in 't Afrika beland zijn! Blijf niet over de schouder meekijken, maar ga ervan genieten, leren etc!
Komt goed met jullie:)
Jacco -
14 Oktober 2010 - 11:30
Willeke:
Super dat jullie er zijn! Geniet ervan nu deze eerste week en ik wacht op jullie volgende reisverslagje;)
14 Oktober 2010 - 11:38
Wendy:
Echt leuk om te lezen dat jullie aangekomen zijn. Mirjam en ik gaan het morgen beleven. Veel plezier nog!
Liefs wendy -
14 Oktober 2010 - 12:24
Lydia:
Heej Elzje,
Wat grappig om zo jullie verhaaltje te lezen ;). Fijn dat het allemaal goed is gegaan. Geniet ervan!
Liefs Lydia -
14 Oktober 2010 - 20:20
Maria:
Ha meiden,
Goed om te lezen dat jullie er veilig en wel zijn. Heel veel plezier en succes.
Grt maria -
14 Oktober 2010 - 20:23
Lotte:
Fijn te horen dat jullie goed en wel zijn aangekomen! Heel veel plezier daar de komende tijd en pas goed op jezelf!
Liefs Lotte -
15 Oktober 2010 - 18:27
Alet:
Hee vakantievriendinnetje en Lisette,
Fijn dat jullie goed aangekomen zijn en veel plezier met alle nieuwe dingen! Geniet ervan en we gaan jullie dagboek helemaal volgen.
Vanuit een nat Zaltbommel,
dikke kus van Alet en Anne